Tratament anticadere si regenerare par


Sampon anticadere si regenerare par

Nou! Pe Thetamed ai acum tratamente speciale pentru regenerarea parului si insanatosirea vizibila a acestuia. Aceste tratamente sunt destinate persoanelor ce sufera sau au suferit de alopecie, malnutritie, scalp anemic etc.

Doar la noi ai parte de tratamente pentru regenerarea parului, ce cu siguranta iti vor atrage atentia si te vor ajuta la eliminarea problemei.

Unul din produsele noastre preferate de catre clienti este un samponul anticadere dedicat parului, produs special recomandat pentru a impiedica pierderea parului, stimuland cresterea acestuia, prin fortificarea radacinii firului de par.

Un alt produs foarte cautat este samponul regenerator al parului, ce actioneaza asupra scalpului, accelerand cresterea firelor de par prin stimularea circulatiei sangelui si hidratarea scalpului.

Daca cele doua produse nu te-au convins, poti alege lotiuni pentru regenerarea parului sau lotiuni anticaderea parului tau. Aceste produse au la baza multi vitamine ce ajuta la hranirea corespunzatoare a patului, obtinandu-se efectul de regenerare naturala a parului. De obincei, substantele benefice actioneaza asupra bulbului anemic, realizandu-se si stimularea cresterii parului. De asemnea, aceleasi substante conespunzatoare le poti regasi si in fiolele regenerative pentru par.

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.