Tipuri de perii de par si modul lor de utilizare

Exista multe tipurii de perii profesionale, dar pentru o alegere cat mai corecta, este necesar sa cunoasteti cateva informatii foarte importante, ce cu siguranta vor influenta decizia pe care urmeaza sa o luati, in ceea ce priveste achizitia noua a unei perii de par.

1.      Perie plata, sub forma unei palete - recomandata pentru descurcarea parului.

Peria de par cu forma dreptunghiulara, lata si aplatizata, este ideala si recunoscuta pentru usurinta si rapiditatea cu care poate descurca parulAceasta poate fi utilizata pe toate tipurile de par, descurcand sectiuni mari, fara a deteteriora parul.

Pentru parul drept, puteti folosi peria pentru pregatirea acestuia, inainte de indreptarea cu placa.

2.      Perie rotunda de par – recomandata pentru parul mediu sau gros, respectiv pentru uscarea acestuia.

Peria de par rotunda, este produsul ideal atunci cand vine vorba de o uscare rapida a parului stralucirii necesare. De obicei, acestea sunt confectionate din metal sau ceramica, ce se incalzeste in timpul utilizarii, tocmai pentru stilizarea si uscarea profesionala a parului.

Peria cu dinti metalici sau ceramici, nu este recomandata pentru parul fin, subtire sau deteriorat, deoarece poate degrada excesiv parul, datorita temperaturii ridicate. Pentru parul fin, deteriorat sau subtire, va recomandam sa utilizati peria rotunda cu dinti din par natural de mistret.

3.      Peria pentru tapat si pentru finisat – pentru extensii si par natural

Peria pentru finisarea sau taparea parului, este ideala pentru oferirea unui volum mai vizibil, in zona radacinii. Cu ajutorul acesteia se pot obtine impletituri remarcabile, cocuri desavarsite si texturi impresionante. Aceasta mai este recomandata si pentru extensii.

 

4.      Peria cu fire de par de mistret – pentru par fin si ondulat

Periile cu fire de par de mistret sunt recomandate pentru parul fin si ondulat, par care se poate deteriora si rupe, in cazul utilizarii unui alt tip de perie.

Peria este realizata special pentru a aluneca usor pe par, fara a prinde firele intre ele sau a le trage pana la rupere. Aceasta netezeste si ofera stralucire parului.

5.      Peria ventilata – pentru toate tipurile de par

Aceasta perie este recomandata pentru toate tipurile de par, avand ca si scop principal uscarea rapida a acestuia.

De cele mai multe ori, aceasta perie are dinti ionici, dinti ce ajuta la eliminarea elictrizarii parului, prevenind in acelasi timp si uscarea acestuia.  Datorita lungimii dintilor, aceasta perie maseaza scalpul, ajutand si la circulatia sangelui.

6.      Peria de par cu dinti diferiti – pentru toate tipurile de par - perfect pentru parul subtire si fin

Peria cu dinti diferiti este ideala pentru toate tipurile de par. Aceasta ofera o descurcare rapida a parului, fara rupere sau deteriorare.

Recomandata pentru: extensii, peruci, descurcarea parului umed, fin sau subtire.

Alege produse speciale pentru tipul de par si pentru problemele intampinate cu ingrijirea acestora. Apasa AICI si vizioneaza cele mai profesionale perii de par! 

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.