Pudra si crema decoloranta


Vrei sa obtii un blond luminos ce atrage toate privirile din jurul tau?

Incearca acum produsele profesionale pentru decolorarea uniforma a parului tau si lasa-te surprins de capacitatea acestora!

Avem disponibile numeroase produse ce contin pigment albastru, pigment renumit pentru capacitatea lui de a neutraliza culoarea galben pui sau portocaliu.

Produsele noastre nu deterioreaza parul, ce actioneaza profesional respectand firele de par in timpul decolorarii. Se poate obtine o decolorare cu pana la 8 nuante doar cu ajutorul produselor noastre. Desigur, decolorarea se realizeaza in functie de preferinte, de tipul de par, timpul de actiune si modul de aplicare.

Puteti utiliza pudra de par decoloranta, ce se utilizeaza impreuna cu un oxidant de calitate, cat si crema decoloranta de par, ce utilizata conform instructiunilor, nu degradeaza parul! Se recomanda ca produsele utilizate sa faca parte din categoria aceluiași brand.

Tipul oxidantilor care sunt recomandati in a fi utilizati, sunt de regula oxidanti din aceeași gama de produse precum vopseaua sau pudra decoloranta.

Parul tau merita ingrijire precum la salon iar produsele noastre ii pot oferi necesarul!

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.