Tratament ciuperca piciorului


Indiferent de anotimp picioarele tale trebuie sa arate impecabile. Din pacate, cateodata anumite probleme pot aparea si ne pot distruge confortul initial de care ne bucuram. Pentru a preveni sau a combate problemele aparute, magazinul online Thetamed este aici pentru tine.

Magazinul online Thetamed detine un portofoliu foarte dezvoltat de produse cosmetice ce au rolul de a ajuta la ingrijirea corpului tau, respectiv a picioarelor tale.

Aici regasim produse ideale precum tratamente si solutii pentru ciuperca unghiilor, picioarelor. Acestea au rolul de a vindeca problema aparuta, redand frumusetea naturala a picioarelor.

Pe langa aceste produse, regasim si solutii antifungice speciale, pe baza de ingrediente naturale ce nu doar ca elimina problema ci si combate mirosul neplacul, respectiv reda echimibrul natural al pielii.

Mai mult, poti beneficia si de un stilou special ce contine o solutie pentru ciuperca unghiei, solutie ideala pentru prevenirea, combaterea sau reducerea problemei.

Care sunt cauzele aparitiei acestor probleme? In primul rand umezeala sau transpiratia, ph-ul scazut, caldura excesiva sau igiena necorespunzatoare!

Ai grija de tine si de picioarele tale cu ajutorul produselor Thetamed!

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru o buna functionare a acestuia si pentru monitorizarea traficului pe site.