Perie si piepten de par


Cele mai profesionale accesorii pentru stilizarea parului, sunt acum disponibile pentru tine doar in magazinul nostru online.

Datorita grijei noastre pentru nevoile clientilor, am readus pe piata unele dintre cele mai mari profesionale branduri existente.

Printre cele mai achizitionate produse de pe magazinul nostru online, se numara si periile de par. Si pentru ca ne place sa gasiti orice, am adus produse variate in functie de forma (ovala, patrata, plata, cilindrica) , marime sau in functie de materialul din care sunt realizate (plastic, metal, lemn, ceramica, par natural) sau scopul pentru care au fost concepute.

Acestea pot fi utilizate in saloane, fiind dedicate pentru a ajuta la coafarea parului dupa preferinte. Produsele se regasesc pe site-ul nostru in functie de dimensiunea dorita. Majoritatea sunt confectionate din par natural, ce nu rup parul atunci cand sunt utilizate(coafat, stilizat, descurcarea parului)

Pe langa acestea, regasiti si pieptani speciali, de cea mai buna calitate, ce nu se rup cu usurinta, fiind confectionati din material durabil. Acestia au scopul de a stiliza, a tepeta, a descurca etc.

Gama de produse este foarte diversificata, asa ca nu ezita sa alegi un produs pe care ti-l doresti.

Bucura-te de cele mai profesionale produse ale noastre!

Produs adaugat la favorite.
Consimțământ pentru cookie-uri