Crema pentru pielea uscata aspra


In special in perioada mai rece a anului, pilea noastra are tendinta de a deveni foarte uscata si deshidratata, pierzandu-si treptat din frumusetea naturala. Atat mainile cat si picioarele noastre au de suferit datorita factorilor externi si nu numai, in acest caz, pilea de cele mai multe avand nevoie de putin sprijin din partea produselor de calitate. Ajutorul necesar vine acum in intampinarea dumneavoastra, punandu-va la dispozitie cele mai calitative si mai eficiente produse.

In magazinul nostru online Thetamed, regasiti cele mai profesionale produse, dedicate ingrijirii pielii dumneavoastra. Astfel, avem disponibil doar pentru dumneavoastra produse precum:

Crema pentru calcaie, respectiv picioare crapate si foarte crapate – aceasta hidrateaza pilea si o reface complet, redandu-i frumusetea naturala.

Crema pentru talpi uscate – ideala pentru pielea deshidratata si uscata, ce are o textura foarte neplacuta la atingere. Aceasta actioneaza precum un tratament profesional obtinut chiar acasa la tine.

Tu ce mai astepti? Obtine frumusetea mult dorita a picioarelor dumneavoastra cu ajutorul produselor Thetamed.

Produs adaugat la favorite.
Consimțământ pentru cookie-uri